Skip to main content
Op mars door het Wim de Bie-tunneltje

Van Kooten en de Bie-wandelingen met gids

28 september 2024

Op zaterdag 28 september, daags na de presentatie van de route werden de eerste wandelingen met gids gemaakt. Die gingen gepaard met regenbuien, maar niet zoveel als bij de presentatie. Om 11 uur 's ochtends startten de eerste twee groepen en 's middags om 15.00 uur toen het wat droger was nog twee groepen. Bij elkaar ongeveer 60 mensen. Om elkaar niet in de weg te lopen volgde zowel 's morgens als 's middag één groep een iets aangepaste route.

Ondanks de regen zat de stemming er goed in, helemaal omdat veel lopers begrepen dat ze tot de gelukkigen behoorden die op tijd hadden ingeschreven voordat de wandelingen voor deze dag waren volgeboekt. Voor wandelingen op een later tijdstip stromen de aanmeldingen binnen. Er zijn inmiddels extra data toegevoegd waarvoor u kunt inschrijven. Dat kan HIER .

We wijzen er nogmaals op dat de route ook zelfstandig kan worden gelopen, zie Routebeschrijving. Maar ook'virtueel' is een mogelijkheid, vanuit huis met een desktopcomputer, laptop, tablet of met een smartphone. Je kan dan HIER te beginnen.

stationNdB.jpegstation.jpegmoskee.jpegirene.jpeg

  tunneltje.jpegspoortunnel.jpeggemeentehuis.jpegraadhuis.jpeg

    

Bij het Julianaplein